Αρχική Σελίδα

Qingdao Running Machine CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η τρέχοντας Co. μηχανών Qingdao, ΕΠΕ (η προηγούμενα Co., το ΕΠΕ ομάδας Qingdao Yadong) που καθιερώνεται το 1976, τοποθετημένος σε Qingdao, που καλύπτει 120, 000 τετραγωνικά μέτρα και που έχει περισσότερους από 600 υπαλλήλους, είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που αφιερώνεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή των λαστιχένιων μηχανών.

Με περισσότερο από 40 έτη που αναπτύσσονται, έχουμε γίνει ο κύριοι λαστιχένιοι κατασκευαστής και ο εξαγωγέας μηχανημάτων στην Κίνα. Ευχαριστίες για το EPR σύστημα με την άφθονη τεχνική δύναμη, τον άριστο εξοπλισμό επεξεργασίας, το ακριβές όργανο δοκιμής και την αξιόπιστη υπηρεσία μεταπώλησης. Υποστήριξη από περισσότερους από 50 μηχανικούς και εκατοντάδες των εξειδικευμένων εργατών, βελτιώνουμε συνεχώς τα τρέχοντα προϊόντα και τα νέα προϊόντα συνήθεια-ραφτών. Σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών, σήμερα, έχουμε επιτύχει την αξιοσέβαστη θέση όχι μόνο εσωτερικά αλλά και διεθνώς, όπως ως κράτος μονάδων, Ευρώπη, Ρωσία, Ιαπωνία, Κορέα, Νοτιοανατολική Ασία και ανατολή κ.λπ.

Η επιχείρηση επιμένει στη θεωρία συνέχισης «της ποιότητας πρώτα, πελάτες υψηλότεροι», με την κατεύθυνση της αγοράς για να διευρύνει την ανάπτυξη. Η επιχείρησή μας παρέχει το άριστες προϊόν και την υπηρεσία στους πελάτες μας. Καλωσορίστε στην τρύπα παίρνει με μας. Δημιουργήστε το θαυμάσιο αύριο από κοινού.

Από τη συνεργασία με την επιχείρηση ροδών, τις λαστιχένιες επιχειρήσεις σχεδιαγραμμάτων, τις καλωδιακές εταιρείες, και τις λαστιχένιες ανακυκλώνοντας επιχειρήσεις, η σειρά κ.λπ. δομικών κατασκευών προϊόντων έχει εμφανιστεί:

Μίξη του εξοπλισμού: Ο εσωτερικός αναμίκτης, αναμίκτης διασποράς, δύο κυλά το μύλο, δίδυμη βίδα που εξωθεί τα καλύπτοντας με σεντόνι μηχανήματα, λαστιχένιος καλύπτοντας μύλος, λαστιχένια μηχανή ραφιναρίσματος, λαστιχένιος θραυστήρας.

Εξώθηση του εξοπλισμού: Κρύος εξωθητής τροφών καρφίτσα-βαρελιών, κρύος εξωθητής τροφών, καυτός εξωθητής τροφών, λάστιχο stainer, λαστιχένια γραμμή τοποθέτησης σε στρώματα εξώθησης τριγώνων, γραμμή παραγωγής μηχανών διακοπτών 0°, γραμμή εξώθησης διάλυσης χαντρών ελαστικών αυτοκινήτου ηλεκτρο-θέρμανσης, εξαγωνική χάντρα που εξωθεί τη γραμμή.

Ημερολογιακός εξοπλισμός: Δύο ρόλοι, τρεις ρόλοι, ημερολογιακά μηχανήματα τεσσάρων ρόλων, εσωτερική λαστιχένια καλύπτοντας με σεντόνι πιέζοντας γραμμή Liner&.

Τέμνων εξοπλισμός: Κόπτης πτυχών χάλυβα, κόπτης διακοπτών χάλυβα, slitter χάλυβα, πολλαπλάσιοι διαμήκεις κόπτες, οριζόντιος κόπτης κ.λπ. υφάσματος.

Μηχανή οικοδόμησης ροδών: 2$ος, τρισδιάστατη, 1$η μηχανή οικοδόμησης, μηχανή οικοδόμησης 2 ST, τρισδιάστατη οικοδόμηση M/C, tbr-2$Α οικοδόμηση M/C. TBR.

Δροσίζοντας εξοπλισμός: Βήμα, Sidewall & άλλη γραμμή εξώθησης μερών, δροσίζοντας γραμμή βήματος, batch-από την ψύξη, κ.λπ.

Βουλκανίζοντας εξοπλισμός: Περιστροφική θεραπεύοντας μηχανή, να βουλκανίσει πιάτων μηχανή, εσωτερικός σωλήνας, να βουλκανίσει ροδών κάλυψης μηχανή, χτύπημα που θεραπεύουν τον Τύπο, κενή φορμάροντας μηχανή, που εγχέει τη φορμάροντας μηχανή, το σωλήνα που θεραπεύουν τα μηχανήματα, κ.λπ.

Άλλος εξοπλισμός: Μηχανή αέρας-ρύθμισης ροδών, σκάφος της γραμμής που ξανατυλίγει τη μηχανή, μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα υφάσματος.

Ακολουθούμε αυστηρά την πολιτική «για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με την αξιόπιστη ποιοτική εργασία, τη προηγμένη τεχνολογία, τη βελτιστοποιημένη λύση σχεδίου και τις άριστες υπηρεσίες»

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗ «πλήρεις λύσεις μεταφορέων» είναι κύριος κατασκευαστής των ιδιόκτητων μαζικών τμημάτων και των εξαρτημάτων μεταφορέων που ενισχύουν την απόδοση υλικής ροής. Ιδρυμένη το 1976, η ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗ πιστεύει στη φροντίδα του πελάτη με τα μεγάλα ποιοτικά προϊόντα και της εξαιρετικής υπηρεσίας. Αυτό είναι μια επιτυχής και τυποποιημένη πολιτική ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ τη ΜΗΧΑΝΗ για πολλά χρόνια και θα συνεχιστεί στο μέλλον. Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση μεταφορέων μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Οι προτεραιότητες του ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Προέδρου ΜΗΧΑΝΩΝ “s επιχείρησης μεταφορέων μας είναι το οικογενειακό μέλος τρίτης γενιάς για να οδηγήσουν την ιδιαιτέρως κρατημένη επιχείρηση. Στρέφεται στην ανάπτυξη του οράματος επιχείρησης” s με την πραγματοποίηση της αποστολής του «για να παρέχει στη βιομηχανία παγκόσμιου υλικού χειρισμού τις αποδοτικές, ασφαλείς και παραγωγικές «πλήρεις λύσεις μεταφορέων.»

 

Η ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗ είναι διαφοροποιημένη και καινοτόμος επιχείρηση με τρία σημαντικά τμήματα που εξυπηρετούν τους συγκεκριμένους στόχους της βιομηχανίας υλικού χειρισμού. Εμπορευόμαστε αυτές τις καινοτόμες προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των επιλεγμένων διανομέων, των συλλογικών επιχειρήσεων, και των αντιπροσώπων παγκοσμίως.

Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Τρέξιμο

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~600

Ετήσιες πωλήσεις : 1350000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1976

Εξαγωγή pc : 90% - 100%